This site uses cookies to improve your user experience. By using this site you agree to these cookies being set. To find out more, please see our cookies policy.

Kurani Fisnik Shqip me lexim

Download Kurani Fisnik Shqip me lexim App - screenshot 1
Sponsored links
Loading...

Kurani Fisnik Shqip me lexim

Kurani Fisnik Shqip me lexim

Kurani Fisnik Shqip me lexim

Description Comments Get help I'm the dev!

Kurani Fisnik Shqip me lexim description

182

N emr t All-llahut t gjithmshirshmit,
Kurani Fisnik i prkthyer n shqip, dhe leximi n shqip, q tani mund ta dgjoni kuranin n gjuhn shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi at...Vrejtje :
Kur lshoni dgjimin e kuranit me z, duhet t prisni deri sa t shkarkohen e gjith sureja, e m pas fillon leximi..
Kjo ndodh pr shkak se jemi munduar q tua mundsojm t gjithve ta ken at n celulart e tyre, dhe kjo ishte menyra se si aplikacioni t z me pak vend, Leximi kuranit bhet nga interneti, pra pr t dgjuar nj sure ju duhet t keni lidhje n rrjet.Allahu ju shprbleft.


Kurani Fisnik Shqip me lexim APK Version History


  • Kurani Fisnik Shqip me lexim v.1.0 for Android 1.5+ Sep. 11, 2015
Show more

Scroll to Top