This site uses cookies to improve your user experience. By using this site you agree to these cookies being set. To find out more, please see our cookies policy.

Kur'ani në Shqip

Download Kur'ani në Shqip App - screenshot 1 Download Kur'ani në Shqip App - screenshot 2 Download Kur'ani në Shqip App - screenshot 3
Sponsored links
Loading...

Kur'ani në Shqip

Kur'ani në Shqip

Kur'ani në Shqip

Kur'ani në Shqip

Kur'ani në Shqip

Kur'ani në Shqip

Description Comments Get help I'm the dev!

Kur'ani në Shqip description

0

Assalamu alaikum pr t gjith. A e lexon Kur'anin e Shenjt Sharif rregullisht? N qoft se kjo sht po, ather ne jemi ktu pr t'ju ndihmuar recituar Kuranin e Majid mnyr m t prshtatshme.Ju mund t merrni t gjith Kur'anin Sharif n aplikimin ton Al-Kur'an shqiptar. lexuesit e interesuar mund t hyni n kt krkes me vetm disa prek q do t ndihmojn ata t shtoj m shum prirje pr t Kur'anit. Ne jemi tani duke uar jet i ngarkuar q ndonjher ne nuk mund t mbajn t shenjt Kur'anit Mazeed n qese ton t vogl. N kt rast, n qoft se ne kemi nevoj pr ndonj ajetet e Kuranit n do moment, ather t mesm ose dika t mesme e Kur'anit ne kemi nevoj, q mund t mbaj tr Kuranin e shenjt n trup. Ju mund t prdorni vetm kt krkes pr t rrnjosur kt lloj vshtirsie. Kjo sht se si kjo krkes mund t ju ndihmoj.do njri e di se, nuk jan krejtsisht t 6236 ajetet n Al-Kuran dhe nj lexues do t marr dhjet sawab pr nj shkronj t Kur'anit. Recitimi i Kur'anit t shenjt Sharif: "Nuk ka dyshim se Kur'ani Sharif sht e mir udhrrfyes n kt bot". Al-Quran krkesa jon shqiptare mban mnyra si form t librit t Kur'anit Majeed mban veten. Pra, nj lexues nuk mund t prballen me ndonj problem n kohn e recitimit. Pr kt arsye, me nder dhe respekt, ju mund t mbani at leximit nprmjet aplikimit ton Al-Quran shqiptare si si si ju lexoni librin e Kur'anit Sharif para.
Karakteristika :
1. Krko nga Surja
2. Krko nga tema / fjals
3. Hafizi quran (Para / Juz & Sura List)
4. Luaj varg audio nga vargu
5. Luaj audio
6. Bookmark ayat / Ajeti
7. Share ayat / Ajeti
8. Tre recitues audio shtuar
- Abdullah Ali Jaber
- Maher Al-Muaiqly
- Abdul Rahman Al-Sudais
Assalamu alaikum to everyone. Do you recite the Holy Quran Sharif regularly? If its yes, then we are here to help you reciting Quran majid more convenient way.You can get the whole Quran Sharif in our Al-Quran Albanian application. Interested readers may access this application with just a few touches that will help them add more inclination to Quran. We are now leading busiest life that sometimes we can not carry holy Quran Mazeed in our tiny bag. In this circumstance, if we need any ayat of Quran at any moment, then the medium or something like the medium of Quran we need, that can hold the whole holy Quran in a body. You can just use this application to eradicate this kind of difficulty. This is how this application can help you.Every one knows that, there are totally 6236 ayats in Al-Quran and a reader will get ten sawab for one letter of Quran. Recitation of the holy Quran Sharif: "There is no doubt that Quran Sharif is the best guide in this world". Our Al-Quran Albanian application maintains the way like the book form of Quran majeed maintains itself. So a reader might not face any problem in the time of recitation. Hence, with honour and respect, you can keep it reading through our Al-Quran Albanian application as like as you read the book of Quran Sharif before.
Features :
1. Search by Sura
2. Search by Topic/word
3. Hafizi quran (Para / Juz & Sura List)
4. Play audio verse by verse
5. Play audio
6. Bookmark ayat / verse
7. Share ayat / verse
8. Three reciters audio added
- Abdullah Ali Jaber


Rating Distribution


3.6
(5)
5
4
3
2
1

Scroll to Top