This site uses cookies to improve your user experience. By using this site you agree to these cookies being set. To find out more, please see our cookies policy.

Vlera e Xhumase

Download Vlera e Xhumase App - screenshot 1 Download Vlera e Xhumase App - screenshot 2 Download Vlera e Xhumase App - screenshot 3
Sponsored links
Loading...

Vlera e Xhumase

Vlera e Xhumase

Vlera e Xhumase

Vlera e Xhumase

Description Comments Get help I'm the dev!

Vlera e Xhumase description

0

Zoti yn thot n Kuranin famlart: O ju q keni besuar, kur t thirret ezani i dits s xhuma, nxitoni atje ku prmendet emri i Zotit, lreni shitblerjen, sht m mir pr ju nse me t vrtet e kuptoni dika t till. (El Xhumuah: 9)
Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara. Zoti YNE thote n Kuranin famlart: "O ju QE keni besuar, kur t thirret ezani the DITES s xhuma, nxitoni atje ku prmendet Emri i Zotit, lreni shitblerjen, ESHTE m sight model ju Nese me t vrtet and kuptoni Dicka t Tille". (El Xhumuah: 9)
Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.


Scroll to Top