This site uses cookies to improve your user experience. By using this site you agree to these cookies being set. To find out more, please see our cookies policy.

Recitim Kurani

Download Recitim Kurani App - screenshot 1 Download Recitim Kurani App - screenshot 2 Download Recitim Kurani App - screenshot 3
Sponsored links
Loading...

Recitim Kurani

Recitim Kurani

Recitim Kurani

Description Comments Get help I'm the dev!

Recitim Kurani description

0

Recitim Kurani ne gjuhen Arabe dhe ne gjuhen Shqipe.Suret mund t'i degjoni direkt pa patur nevoje t'i shkarkoni. Gjithashtu mund te shkrakoni suret qe deshironi ti keni ne smartfonin tuaj, dhe me pas t'i degjoni pa patur nevoje ti lidheni ne internet. Ka dy recitues ne gjuhen arabe: Minshavi dhe MishariTe njejtat sure qe jane shkarkuar, mundet edhe ti fshini nga memorja e telefonit.Inizimi dhe recitimi i Kuranit ne gjuhen shqipe eshte mundesuar nga Studio Firdeus kurse aplikacioni eshte zhvilluar nga codeX Developers.Recitim Kurani gjithashtu ekziston edhe per paisjet apple ne iTunes.


Rating Distribution


4.6
(7)
5
4
3
2
1

Scroll to Top