This site uses cookies to improve your user experience. By using this site you agree to these cookies being set. To find out more, please see our cookies policy.

Kosova Shop

Download Kosova Shop App - screenshot 1 Download Kosova Shop App - screenshot 2 Download Kosova Shop App - screenshot 3
Sponsored links
Loading...

Kosova Shop

Kosova Shop

Kosova Shop

Kosova Shop

Kosova Shop

Kosova Shop

Description Comments Get help I'm the dev!

Kosova Shop description

0

Jeni lodhur duke vizituar dyqane te ndryshme ne kerkim te produktit
ideal? Ne kemi krijuar mundesine qe ti gjeni te gjitha produktet ne nje vend! Me mijra produkte te markave te ndryshme me cmime ralativisht te uleta. Per me teper te gjitha keto Kosova shop i sjell direkt e ne shtepine tuaj pa kosto shtese brenda 1-3 dite .Transporti
Kosove - 1-3 dite - Falas
Shqiperi 2-6 dite - Transporti 3 euro
Maqedoni 2-6 dite - Transporti 3 euro
Ka arsye t panumrta qe ju te bleni permes dyqanit tone , ktu jan disa nga arsyet : Game e gjere produkteve
Krkimi i lehte i produkteve
Transporti Falas
Pagesa pas pranimit te produktit ( Kesh)
Njoftimi rreth ofertave te fundit
Mbrojtja e te dhenave te klientit
Sigurimi i produkteve sipas kerkeses se klintave Staf i gjere ne dispozicionin tuaj ne cdo kohe. Pagese ne dore ne monedha te ndryshe
* Euro
* Leke
* Dollare Gjitha sygjerimet tuaja i marrim seriozisht dhe tentojme ne vazhdimesi ti pershtatemi kerkeses suaj.


Rating Distribution


4.6
(24)
5
4
3
2
1

Scroll to Top