This site uses cookies to improve your user experience. By using this site you agree to these cookies being set. To find out more, please see our cookies policy.

SmartCity Gjilan

Download SmartCity Gjilan App - screenshot 1 Download SmartCity Gjilan App - screenshot 2 Download SmartCity Gjilan App - screenshot 3
Sponsored links
Loading...

SmartCity Gjilan

SmartCity Gjilan

SmartCity Gjilan

SmartCity Gjilan

SmartCity Gjilan

SmartCity Gjilan

Description Comments Get help I'm the dev!

SmartCity Gjilan description

0

Smart City
sht zgjidhje teknologjike q prbehet prej katr (4) softuerve (softuerit pr iOS, softuerit pr Android, softuerit responsiv) q jan t destinuar pr qytetare dhe softuerit web q sht n disponueshmri t zyrtarve komunal. Zgjidhja sht e bazuar n krkesat e autoritetit kontraktues, Komuna e Gjilanit.Kjo zgjidhje, aktualisht ofron mundsin e raportimit t rasteve nga qytetart n regjionin e Komuns s Gjilanit, parashtrimin e ankesave dhe krkesave, marrjen e t rejave (lajmeve) q ndodhin, identifikimin e pikave turistike dhe bizneseve, shkollave dhe erdheve, spitaleve dhe Qendrave t Mjeksis Familjare, njohjen me zyrtaret publik, policin dhe qasjen n kamerat q lejon autoriteti komunal pr publikun. Vmendje: Kjo zgjidhje aktualisht mbulon vetm komponentn softuerike t SMART CITY dhe n t ardhmen pritet (rekomandohet) t ndrlidhen edhe shrbime tjera, n varsi prej kapacitetit investiv. Poashtu, cilsia dhe vllimi i shnimeve t prezantuara n SMART CITY sht n proces dhe do t avancohen, n varsi t kontributit t organizatave publike q operojn n komun.


Download SmartCity Gjilan App for Free

SmartCity Gjilan

Arbnor Halili
Android Permissions
  • Access precise location.
  • Open network sockets.
  • Access information about networks.
  • Read from external storage.
  • Write to external storage.
  • Access to the vibrator.
  • Read only access to phone state.
  • Prevent processor from sleeping or screen from dimming.
  • List of accounts in the Accounts Service.
Please note: the permissions may change when the app is updated.
Scroll to Top